- Ocena organoleptyczna żywności
- Jak wykryć patogeny w żywności
- Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności
- Badania mikrobiologiczne żywności
- Badanie materiału paszowego – badanie suchej masy, pasz, premiksy
- Zanieczyszczenia w żywności – pozostałości pestycydów
- Pomiar aktywności wody
- Wartość odżywcza
- Laboratorium żywności
- Badania przechowalnicze żywności
- Badanie na Salmonellę w żywności
- Metody badania żywności
- Akredytowane badania żywności
- Laboratorium fizykochemiczne
- Badania fizykochemiczne żywności
- Laboratorium mikrobiologiczne
- Ogólna liczba drobnoustrojów – jak odbywa się oznaczanie ogólnej liczby drobnoustrojów?
- Badania laboratorium GMP+ pasz
- Badania mikrobiologiczne lodów
- Analiza zawartości nadchloranów
- Badanie tlenku etylenu
- Tlenek etylenu w żywności
- Analiza, badanie alkaloidów pirolizydynowych w suplementach diety, rozporządzenie
- Analizy terminu przydatności
- Badanie lodów - sanepid
- Wartość odżywcza na etykietę - rozporządzenie
- Bezpieczeństwo suplementów diety
- Analiza badanie metali ciężkich w suplementach warzywach Warszawa
- Pestycydy w owocach warzywach, integrowana produkcja, wymagania
- Integrowana produkcja rolnicza (IP) - co to jest i dlaczego jest ważna?
- Pestycydy w owocach i warzywach – wymagania
- Metale ciężkie w owocach, warzywach i suplementach.
- Analiza pestycydów rozporządzenie
- Pobieranie i analiza próbek żywności i pasz - przepisy, procedury i znaczenie dla producentów i konsumentów
- Laboratorium metali ciężkich