Ofertę kierujemy do producentów i dystrybutorów żywności, pasz i surowców niezbędnych do ich produkcji, jak również do sieci handlowych czy instytucji państwowych.
Szeroki zakres usług oraz krótkie terminy realizacji zaspokoją potrzeby i oczekiwania każdej branży spożywczej.
Oferujemy:
- analizy mikrobiologiczne, w tym patogeny i higiena produkcji
- analizy fizykochemiczne, w tym wyliczanie wartości odżywczych
- analizy instrumentalne, w tym metale ciężkie, mykotoksyny, pestycydy, witaminy
- analizy sensoryczne
- badania przechowalnicze do określenia terminu przydatności do spożycia
- doradztwo dotyczące zakresu analiz dla danego produktu
- konsultacje uzyskanych wyników, określanie zgodności z regulacjami prawnymi oraz specyfikacją produktu
- transport prób w kontrolowanych warunkach
Jeśli nie znaleźliście Państwo badania, którego szukacie, zachęcamy do kontaktu z Laboratorium.
Pracownicy udzielą wszelkich informacji na temat wykonywanych badań.