Dla zapewnienia łatwości i wygody odbioru przekazywanych informacji serwis ten korzysta z technologii plików cookies. Jeśli chcesz zrezygnować z korzyści, które dają Ci pliki cookies, możesz to zrobić, zmieniając ustawienia swojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmian ustawień plików cookies oznacza, że będą one zapisane przez Twoją przeglądarkę.

Akceptuję

 

Szanowni Państwo,

Z przyjemnością informujemy, że w IW (Inspekcja Weterynaryjna) dnia 08.06.2021 została podjęta decyzja o zatwierdzeniu Laboratorium Badawczego ALAB plus do wykonywania badań laboratoryjnych żywności. „Zatwierdzenie" dotyczy wykonywania badań laboratoryjnych w kierunkach:

- wykrywania obecności Salmonella spp. wg PN-EN ISO 6579-1:2017-04 w żywności

- wykrywania obecności Listeria monocytogenes wg PN-EN ISO 11290-1:2017-07 w żywności

- oznaczanie liczby Listeria monocytogenes wg PN-EN ISO 11290-2:2017-07 w żywności

- oznaczanie ogólnej liczby drobnoustrojów wg PN-EN ISO 4833-1:2013-12 w żywności

- oznaczanie liczby Enterobacteriaceae w 37°C wg PN-EN ISO 21528-2:2017-08 w żywności

- oznaczanie liczby β-glukuronidazo-dodatnich Escherichia coli wg PN-ISO 16649-2:2004 w żywności

- oznaczanie liczby gronkowców koagulazododatnich (Staphylococcus aureus i innych gatunków) wg PN-EN ISO 6888-2:2001+A1:2004 w żywności

 

Zapraszamy do kontaktu!

©ALAB PLUS Sp. z o.o. ul. Stępińska 22/30, 00-739 Warszawa tel.: 223496064 e-mail: [email protected] | Polityka prywatności

     

Współpraca