Dla zapewnienia łatwości i wygody odbioru przekazywanych informacji serwis ten korzysta z technologii plików cookies. Jeśli chcesz zrezygnować z korzyści, które dają Ci pliki cookies, możesz to zrobić, zmieniając ustawienia swojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmian ustawień plików cookies oznacza, że będą one zapisane przez Twoją przeglądarkę.

Akceptuję

Szanowni Państwo,

Z przyjemnością informujemy, że w PCA (Polskie Centrum Akredytacji) dnia 30.03.2020 została podjęta decyzja o utrzymaniu i rozszerzeniu akredytacji Laboratorium Badawczego ALAB plus. W związku z tym zakres akredytacji nr AB 1683 – dostępny w zakładce „Certyfikaty” został rozszerzony o analizy:

- Liczba przypuszczalnych Pseudomonas sp. PN-EN ISO 13720:2010 w matrycach: mięso i przetwory mięsne

- Obecność bakterii z grupy coli PN-ISO 4831:2007 w matrycach: mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne, zboża i przetwory zbożowe, owoce, warzywa, przetwory owocowo-warzywne oraz warzywno-mięsne, wyroby garmażeryjne, jaja i produkty jajeczne, przyprawy, orzechy, bakalie i owoce suszone, nasiona oleiste, słodycze i wyroby cukiernicze, pasze, materiały paszowe, premiksy

- Obecność gronkowców koagulazo-dodatnich (Staphylococcus aureus i innych gatunków) PN-EN ISO 6888-3:2004+AC:2005 w matrycach: mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne, ryby, zboża i przetwory zbożowe, owoce, warzywa, przetwory owocowo-warzywne oraz warzywno-mięsne, wyroby garmażeryjne, jaja i produkty jajeczne, przyprawy, orzechy, bakalie i owoce suszone, nasiona oleiste, słodycze i wyroby cukiernicze, pasze, materiały paszowe, premiksy

- Obecność przypuszczalnych Escherichia coli PN-ISO 7251:2006 w matrycach: mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne, zboża i przetwory zbożowe, owoce, warzywa, przetwory owocowo-warzywne oraz warzywno-mięsne, wyroby garmażeryjne, jaja i produkty jajeczne, przyprawy, orzechy, bakalie i owoce suszone, nasiona oleiste, słodycze i wyroby cukiernicze, pasze, materiały paszowe, premiksy

 

Zapraszamy do kontaktu!

©ALAB PLUS Sp. z o.o. ul. Stępińska 22/30, 00-739 Warszawa tel.: 223496064 e-mail: laboratorium.badawcze@alab.com.pl | Polityka prywatności