Dla zapewnienia łatwości i wygody odbioru przekazywanych informacji serwis ten korzysta z technologii plików cookies. Jeśli chcesz zrezygnować z korzyści, które dają Ci pliki cookies, możesz to zrobić, zmieniając ustawienia swojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmian ustawień plików cookies oznacza, że będą one zapisane przez Twoją przeglądarkę.

Akceptuję

Z przyjemnością informujemy, że Laboratorium Badawcze Alab plus w dniu 08.06.2022 weźmie udział w webinariach organizowanych przez portal FoodFakty w związku z obchodami Światowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności.

 

Zapraszamy do zapisywania się na webinarium, na którym rzesza ekspertów będzie poruszać aspekty związane z bezpieczeństwem żywności. W imieniu Laboratorium Badawczego Alab plus, dr Marta Pakieła - Dyrektor Laboratorium wygłosi prelekcję pt. „Mykotoksyny – ograniczenia i wyzwania”. Referat zaplanowany jest na godzinę 11:20.

 

Link do wydarzenia:

 

https://foodfakty.pl/ffsw-zapewnij-bezpieczenstwo-systemy-bezpieczenstwa-08-06-22

 

Serdecznie zapraszamy!

©ALAB PLUS Sp. z o.o. ul. Stępińska 22/30, 00-739 Warszawa tel.: 223496064 e-mail: [email protected] | Polityka prywatności

     

Współpraca